24 Ağustos 2010 Salı

Ne Giydim?


Eski postlara bakarken hiç Paris'ten Ne Giydim postu atmadığımızı fakettim.. İlk günle başlayalım dedim, uçağımız erken olduğu için uçaktan iner inmez bavulları bırakıp kendimizi Paris sokaklarına attık. Bende üşenerek üstümü değiştirmedim bu yüzden pek Parisien bir havam olmadı ama en azından rahattım.




Hem uçakta rahat etmek hem de Paris'in soğuk havasına karşın bu eteğimi tercih ettim biraz bol olduğu için olması gerektiğinden uzun duruyor. Uzun bir süre böyle uzun bir etek bakındım fakat bulamayınca  iş başa düştü dedim ve kendim diktim. Bu tarz etekleri dikmek son derece kolaydır uğraşırsanız bir gün içinde bile bitebilir; eğer isterseniz merak edenler için dikiş postu da yaparız. Gözükmese de babetlerimin üstünde iplere bağlı taşlar var o kadar çok ses çıkardılar ki her adımım hissedildi.

Bluz:Mango
Ayakkabı:Derimod
Çanta:Guess
Etek:Made by me :)

4 yorum:

  1. Bende dikebilmek istiyorum ! NAsil guzel =)

    YanıtlaSil
  2. Bunlari dikmek gercekten kolay, tek yapmak gereken duz dikis yapabilmek o da pratik isi. Makine bulabilcek gibiysen adim adim post atabilirim boylece birlikte dikmis oluruz:)

    YanıtlaSil
  3. Su aralar bir dikis makinasina ulasmam birazcik zor ama eve gidince annemin var kesin denerim boyle bir yazi hazirlarsan =) Cok tesekur ederim bu arada =)

    YanıtlaSil
  4. heyy bana bi tane dikebilirsiniz mesela :=) ayrıca zara yeni sezonda istemediğin kadar uzun etek var, ozellikle pilelileri çok moda bu kış ben baya beğendim tavsiye edermm :)

    YanıtlaSil